Page 2 of 2

Re: CDisplayEX won't load.

PostPosted: Thu Sep 03, 2015 10:41 pm
by djet0
I just got the same issue here. I used cdisplayex to read files over my network and it bugged out at one point. The program then hung around, no window, and I couldn't end its task. Now after a combination of restarts and reinstalls, the program shows up in the task manager when opening but there's no window.

maddudy, where can i find the registry for cdisplayex?

Re: CDisplayEX won't load.

PostPosted: Fri Sep 04, 2015 10:21 pm
by maddudy
djet0 wrote:I just got the same issue here. I used cdisplayex to read files over my network and it bugged out at one point. The program then hung around, no window, and I couldn't end its task. Now after a combination of restarts and reinstalls, the program shows up in the task manager when opening but there's no window.

maddudy, where can i find the registry for cdisplayex?


use ctrl-f

Re: CDisplayEX won't load.

PostPosted: Sat Sep 05, 2015 1:09 am
by djet0
Haha, well what do you know. Didn't realize regedit had a find feature. But yeah, looks like cdisplay gets a tad finicky when reading from a network drive.

Does cdisplay do anything to the folder it reads from? Create cache files or something?

Re: CDisplayEX won't load.

PostPosted: Thu Feb 04, 2016 10:43 am
by oX Triangle
same issue
Windows 10 x64
cdisplayex v30 x64

i had install cdisplayex since a half year - no problems
but now the window dont open
in taskmanager no task (or quit after some seconds)

i have try deinstall - reinstall but same error
thumbnails works fine .. but no viewer

Re: CDisplayEX won't load.

PostPosted: Sat Mar 05, 2016 9:49 pm
by TheOne320
Where can I download the donator edition for version 1.10.29? The link in the email just gives me version 1.10.30 which does not start for me.

Re: CDisplayEX won't load.

PostPosted: Sun Apr 24, 2016 2:04 pm
by Tubelerczyk
Run registry editor - regedit. Go to: HKEY_CURRENT_USER\Software and delete key CDisplayEx.

Re: CDisplayEX won't load.

PostPosted: Sun Apr 24, 2016 10:20 pm
by Henri
It is fixed in version 1.10.31