Page 1 of 1

Keyboard is detected as French?

PostPosted: Fri Jul 25, 2014 5:12 pm
by shinigami7th
Hi,

Since the latest update (1.10.26), I found that most of my keyboard shortcuts no longer works. Then I found this when I tried to re-bind my keys:

Image

FYI, my locale is set to English (US). Hope that helps.

Re: Keyboard is detected as French?

PostPosted: Fri Jul 25, 2014 7:55 pm
by Henri
ho shit

Re: Keyboard is detected as French?

PostPosted: Fri Jul 25, 2014 8:20 pm
by Henri
Fixed in 1.10.27, thanks!

Re: Keyboard is detected as French?

PostPosted: Sat Jul 26, 2014 5:59 pm
by shinigami7th
Henri wrote:Fixed in 1.10.27, thanks!


Awesome! Thanks for the quick fix!