Problem with certain gifs

Problem with certain gifs

Postby rootwalla » Sun Dec 01, 2013 6:32 pm

Hello,
The awesomeness of this software aside, there seems to be some problem with certain gifs.

I am archiving an online comic I enjoy. Every now and then I run into a gif that displays a red circle with a cross.

http://wapsisquare.com/comic/04202005/
(working)
http://wapsisquare.com/comic/04212005/
(not working)

I see no apparent difference, but then I'm not an expert.

Thank you for any fix/help. As going through 3k+ images and converting the broken ones to png would be a pain.

Thanks

EDIT: I forgot to mention, these images worked fine in previous versions of the CDisplayEx (don't know the exact version). My current version is 1.9.16.
rootwalla
 
Posts: 2
Joined: Sun Dec 01, 2013 6:24 pm

Re: Problem with certain gifs

Postby Henri » Sun Dec 01, 2013 9:46 pm

It is working in win32 version but not in win64, I will fix that asap
thank you for reporting!
Henri
Site Admin
 
Posts: 304
Joined: Thu May 02, 2013 1:06 pm

Re: Problem with certain gifs

Postby rootwalla » Mon Dec 02, 2013 9:16 am

No problem!
Thanks for the (imminent) fix!

Feature request: would it be possible to get the "Bookmarks" submenu (as it currently is) available on the toolbar?
I read many long comic archives at once so the whole "load the last comic" thing is not as useful for me as it might be for others.
I make use of the bookmark feature. As it is it's just a bit out of the way, that's all. Not really an issue.

Thanks again.
Later
rootwalla
 
Posts: 2
Joined: Sun Dec 01, 2013 6:24 pm

Re: Problem with certain gifs

Postby oX Triangle » Mon Dec 02, 2013 11:52 am

maybe it would be a feature to have a parameter
for lnk-files to start directly to the wanted page ;-)
oX Triangle
 
Posts: 83
Joined: Fri May 10, 2013 7:02 pm


Return to Report Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest